Kompletní realizace přípojek k domu

28.7.2023

Potřebujete zasíťovat pozemek, ale sami na to nemáte potřebné vybavení nebo čas? Nechte všechnu práci na nás. V naší nabídce služeb totiž máme i kompletní realizaci přípojek k domu, a to včetně projektových a administrativních úkonů.

Na realizaci přípojek jsme machři

Všechny naše služby jsou založeny na pečlivém plánování a precizním provedení, což nám umožňuje vám dodat kvalitně a profesionálně odvedenou práci. S využitím nejmodernějších technologií a materiálů zaručujeme, že výsledná realizace přípojek bude zcela podle vašich i našich představ.

Připojíme elektřinu, plyn, i vodu

Nezáleží na tom, zda potřebujete připojit k elektřině, vodě, plynu nebo datové síti - máme zkušenosti s různými typy přípojek, a jsme připraveni vyjít vstříc i vašim individuálním potřebám.

Naše firma se zabývá kompletní realizací domovních přípojek - elektrických, vodovodních, kanalizačních, plynových, dešťovými svody i nádržemi na dešťovou vodu. Rádi vám pomůžeme s geodetickým zaměřením, výkopy a zemními pracemi, položíme potrubí i usadíme nádrže, osadíme vodoměry a čerpadla a napojíme vás na řad.

Chci nezávazně poptat

Kompletní realizace přípojek k domu

  • Elektrická přípojka - pokud nemáte elektrifikovaný pozemek, zajistíme za vás zřízení s přípojky s místním poskytovatelem a žádost kompletně vyřídíme. Poté může proběhnout realizace.
  • Plynová přípojka - také vše vyřídíme s místním poskytovatelem
  • Vodovodní přípojka - rovněž vše zajistíme a připojíme vás k řadu
  • Přípojka splaškové kanalizace - zrealizujeme v případě blízké veřejné kanalizace, pokud není, lze ji nahradit: odpadní jímkou, domácí čistírnou odpadních vod, septikem

Vaše spokojenost je pro nás zásadní

S naším týmem můžete mít jistotu, že realizace vašich přípojek bude probíhat rychle a efektivně. Vaše spokojenost je naší prioritou, a proto vynakládáme veškeré úsilí, abychom předčili vaše očekávání.

Všechny naše služby

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.