Realizace

Úprava terénu zahrady

23.4.2024

Úprava terénu je při vytváření zahrady nezbytná. Správně upravený terén totiž může obyčejný pozemek proměnit v úžasný zahradní ráj, který si budete s radostí užívat jak při chvílích odpočinku, tak i při zahradničení. Jak efektivně naplánovat úpravu terénu zahrady, aby byla perfektní?

Více

Stavba zahradního jezírka

18.3.2024

Stavba zahradního jezírka je jednou z nejefektivnějších a nejkrásnějších možností, jak přinést do zahrady kouzlo a harmonii přírody. Správně navržené a pečlivě vytvořené jezírko může být středobodem vaší zahrady, který přiláká drobné zvířectvo, poskytne klidný odpočinek a malebný výhled a v neposlední řadě se stane atraktivním doplňkem.

Více

Realizace elektrické přípojky

26.2.2024

Realizace elektrické přípojky je důležitá, pokud chcete mít domy, podniky nebo průmyslové objekty připojené k elektrice. Jaké jsou moderní přístupy k realizaci elektrických přípojek, které zohledňují nejen technologické inovace, ale také normy bezpečnosti a efektivitu procesu?

Více

Vykopání jámy na bazén

25.1.2024

Sníte o vlastním bazénu? Protože léto je u nás čím dál teplejší a sezóna koupání se prodlužuje, mít svůj bazén se vyplatí. Samozřejmě, že bazén není jen o vykopání jámy na bazén, ovšem ta je pro správné usazení a dlouhou životnost důležitá.

Více

Příprava podkladu pro dlažbu terasy

11.12.2023

Jestli se něco ve stavebnictví rozhodně nesmí podcenit, pak jsou to základy. Příprava podkladu pro dlažbu terasy je nejdůležitějším krokem k zajištění dlouhodobé stability a odolnosti vaší terasové dlažby. Se správnou přípravou podkladu budete mít jistotu, že vaše terasa zůstane pevná, rovná a odolná vůči povětrnostním vlivům, což vám umožní užívat si posezení bez starostí o budoucí problémy.

Více

Základy pro skleník

16.11.2023

Prostředí skleníku je skvělé pro pěstování zeleniny za různých podmínek, protože je v něm lepší teplota, vlhkost a poskytuje ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Pro začínající zahradníky může stavba skleníku působit složitě, ale s dobrými základy a znalostmi je to snazší, než by se mohlo zdát. Jaké jsou základní kroky a tipy pro stavbu?

Více

Výkopy základů pro rodinný dům

16.10.2023

Stavba rodinného domu začíná od země. Přesněji řečeno, začíná výkopovými pracemi, což je fáze, která má zásadní vliv na stabilitu celé budovy. Ne nadarmo se říká, že na základech se šetřit nemá a že jsou nejdůležitější fází celé stavby. Co všechno byste měli vědět, než začnete s výkopy základů pro rodinný dům?

Více

Příjezdová cesta k pozemku

20.9.2023

Při plánování a budování nového domu či chalupy je příjezdová cesta k pozemku jedním z nejdůležitějších aspektů, na který byste neměli zapomenout. I když to může na první pohled vypadat jako běžný detail, její správný návrh a realizace může mít zásadní vliv na pohodlí, estetiku a funkčnost celého vašeho pozemku.

Více

Oprava kanalizační přípojky

10.8.2023

Správná funkce kanalizačního systému je nepostradatelným základem pohodlí a hygieny v každé domácnosti. Když se však vyskytnou problémy s kanalizační přípojkou, může to znamenat nepříjemnosti a výdaje. Pokud vše neběží tak jak má a něco je v nepořádku, je potřeba oprava kanalizační přípojky.

Více

Kompletní realizace přípojek k domu

28.7.2023

Potřebujete zasíťovat pozemek, ale sami na to nemáte potřebné vybavení nebo čas? Nechte všechnu práci na nás. V naší nabídce služeb totiž máme i kompletní realizaci přípojek k domu, a to včetně projektových a administrativních úkonů.

Více
12