Ruční výkopové práce jsou stále nenahraditelné

18.5.2023

Přestože technika je králem všech zemních prací, člověka stále ještě úplně nenahradila. Pro většinu výkopů jsou dnes využívány především bagry,minibagry a rypadla, ovšem když se na místo nedostanou, na řadu přijdou ruční výkopové práce, které jsou stroji nenahraditelné.

ruční výkopové práce

Kdy je potřeba využít ruční výkopové práce?

Ruční výkopové práce jsou prováděny zejména tehdy, pokud není možné využít bagry kvůli:

  • špatně přístupnému nebo nepřístupnému terénu
  • jejich využití by bylo zbytečně nákladné
  • nelze je využít při zvýšeném riziku - například poškození zeleně, okolní zástavby nebo by musela být zbytečně omezena doprava
  • i u výkopů prováděných mechanickými stroji je potřeba část udělat ručně

Nechte to raději na odbornících

Samozřejmě, pokud vás to baví a chcete celé léto trávit těžkou úmornou prací při výkopu, je to na vás. Jestli se ale chcete věnovat příjemnějším činnostem, nebo už teď víte, že na to nebudete mít čas, přenechte těžkou práci odborníkům.

Chci nezávazně poptat 

Výkopové práce budete mít hotové v termínu

Postaráme se o to, aby ruční výkopové práce byly hotové včas, podle projektové dokumentace a vašich požadavků. V případě potřeby podle projektové dokumentace zajistíme také vyznačení výkopu.

Na ruční výkopové práce jsme tady my

Pokud potřebujete kvalitní ruční výkopové práce, naše firma je vám k dispozici. Každé zakázky si velmi vážíme a přistupujeme k ní s individuálním přístupem. Jelikož se většinou jedná o venkovní práce, víme, jaké je to pracovat za každých podmínek. Máme zkušenosti s prací za špatného počasí, s komplikovanými terény a vždy dodržujeme předem domluvené termíny.

Cena je vždy stanovena po vzájemné dohodě, přičemž záleží na typu a objemu požadovaných pracích.

Další naše služby 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.