Vodovodní a kanalizační přípojka

19.1.2023

Chystáte se stavět, pozemek už máte, ale potřebujete zřídit vodovodní a kanalizační přípojku? Není nic jednoduššího než se obrátit na naši firmu. Vše vykopeme a připojíme za vás.

Zřízení vodovodní a kanalizační přípojky máme raz dva hotové

Zřízení vodovodní a kanalizační přípojky není technicky nijak zvláště náročné - za pár dnů máme hotovo. A to za přijatelné ceny. Rozhodně se vyplatí nechat tyto práce na nás, i proto, že máme k dispozici potřebnou techniku.

Chci nezávazně poptat 

Komplikace může ovšem nastat v případě, že kolem parcely nevede hlavní řád. V tom případě je nutné prodloužení hlavního vodovodu nebo kanalizačního řádu. A to je spousta práce i papírování navíc.

Co je vodovodní přípojka?

Vodovodní přípojka je stavbou, kterou tvoří úsek potrubí od vodovodního řadu k vodoměru. Není-li zřízen, tak k vnitřnímu uzávěru připojeného pozemku.

Co je kanalizační přípojka?

Kanalizační přípojka je stavbou, kterou tvoří úsek potrubí od vyústění vnitřní kanalizace stavby, nebo odvodnění pozemku k ústí do stoky.

Prohlédněte si naši práci:

Jedná se o nově zrekonstruovaný dům, kde jsme zřizovali kompletní připojení domu na splaškovou kanalizaci a vodovod.

Tento bytový dům jsme napojili na novou splaškovou kanalizaci, zrušili a zasypali jsme septik a provedli kompletní úpravu venkovních i vnitřních prostor - zednické práce, zapravení stěn, revizní šachty, přepojení dešťové kanalizace.

U bytového domu jsme udělali vodovodní přípojku s vyřazením stávající vodárny, prostup skrze zeď s chráničkou, podvrt pod komunikací, rozložení a složení chodníku, přechod plynu, elektřiny, kanalizace, opravu chodníku okolo domu a úpravu příjezdové komunikace.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás