Zemní práce Chlumec nad Cidlinou

18.10.2022

Vaša stavba frčí jako "po másle" a právě chystáte připojení veškerých sítí? Ale kdo to provede? Pokud jste z Chlumce nad Cidlinou či širokého okolí, pak jste zde správně. Zajistíme pro vás jakékoliv zemní práce. Vysvětlíme, připravíme, realizujeme, ať už jste rodina, firma nebo instituce.

zemní práce Chlumec nad Cidlinou

Nejčastější zemní práce

Bez vody a eletřiny se kdokoliv z nás těžko obejde. Proto často realizujeme výkopové práce pro inženýrské sítě nebo pro základy objektů jakékoliv velikosti. Od rodinných domů, přes sídla firem po administrativní budovy. Dále výkopy pro vsakovací jámy a nádrže. Na velikosti opět nezáleží, stačí nám rozměry a nákres umístění.

Další práce pro úpravu terénu

Potřebujete naši těžkou techniku na něco jiného? Poradíme si.
Rovnání terénu či rozvoz zeminy kolem rodinných a bytových domů či administrativních budov. Ruční kopání především tam, kde se těžká technika nedostane nebo tam, kde je zapotřebí opatrnost. Nic z toho není problém.

Nezávazně poptat

Protlaky pod komunikací

Potřebujete s přípojkou projít pod silnicí, obecní cestou, cyklostezkou nebo pod chodníkem? Jako jedni z mála jsme vybaveni pro tento speciální druh zemních prací. Jsme schopni realizovat protlaky pod komunikací, a to do maximálního průměru 130 mm a do maximální délky 13 m v kuse.

Naše vozy a stroje

Jsme plně vybaveni na samotnou realizaci zemních prací i na dopravu a převoz materiálu. Vlastníme tyto stroje na práci se zeminou: pásové rypadlo SCHAEFF HR 16, rypadla JCB 3CX, JCB 4CX, kompresory a hutní pěchy. A tyto vozy na dopravu sypkých hmot: AVIA A 31 turbo, 2x LIAZ 4x4.

Lokality naší působnosti

Sídlíme na adrese: Nové Město 105, Chlumec nad Cidlinou. Působíme ale v širokém okolí. Pro malé zakázky je to okruh cca 20 km, tedy např. Nový Bydžov, Nechanice. Ty větší realizujeme i mnohem dále: Hradec Králové, Městec Králové, Lázně Bohdaneč, Přelouč, Poděbrady, Kolín či Nymburk. Protlaky pod komunikací klidně i dále, příkladem je Praha a okolí.